jj.pngA TV Guide újra Tom Szentgyorgyi-től tudott meg néhány érdekességet, ami bizony a Red John sztori szempontjából igen fontos lehet:

Van valami híred A mentalistával kapcsolatban? — Nancy
TV Guide: Ha az a hír, hogy J.J. Laroche visszatér az e heti részben, nem lett volna elég számodra, akkor van még egy örömteli infónk. Mégpedig  az, hogy az utolsó előtti epizódban is feltűnik majd!   És bár ez a tény azonnal elgondolkodtat, talán Laroche kapcsolatba hozható a Red John üggyel, ám Tom Szentgyorgi gyorsan eloszlatta ezt az elképzelést. Akkor miért jön vissza a nagydarab fickó?  "J.J. Laroche titkát egy Tupperware doboz rejti a széfjében, ám az évad végére választ kapunk, hogy mi is van benne..." - mondja a sorozat vezető producere.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr885177903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása