J.J. K. 2011.07.08. 14:40

A sorozatról...

Eredeti cím: The Mentalist

Amerikai krimisorozat

Főszereplők:

Robin Tunney (Teresa Lisbon)
Amanda Righetti (Grace Van Pelt)
Simon Baker (Patrick Jane)
Tim Kang (Kimball Cho)
Owain Yeoman (Wayne Rigsby)


A mentalistákról és tevékenységükről a magyar nézőknek is lehet már fogalmuk, hiszen egyik leghíresebb képviselőjük a magyar származású Uri Geller. Tevékenységükről persze erősen megoszlik a közvélemény megítélése. Mindenkinek van véleménye róluk. Sokan csalóknak tartják őket, sokan egyszerű mutatványosoknak, mások pedig természetfeletti erőkkel rendelkező személyeknek ismerik el őket. Éppen ezért mindig nagy érdeklődés kíséri fellépésüket bárhol a világon.

Bruno Heller, a nagysikerű Róma című sorozat író-producere is erre a megosztó jelenségre építi új krimisorozatának meghatározó karakterét. A sorozat főszereplője Patrick Jane (Simon Baker) is mentalista. Korábban ő is természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében, és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással, és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában, és nyomára akadjon családja gyilkosának is.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr433050516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása