"Red John's Rules". Erre a címre hallgat majd az 5x22, ami ebben a szezonban az évadzáró szerepét is betölti. Sean Barlow - egy új karakter - is feltűnik majd, s a Spoiler TV forrásai szerint akár még visszatérő szereplő is válhat belőle. Az évadzáróról illetve a folytatásról most Tom Szentgyorgyi mesélt részletesebben a Spoiler TV riporterének:
Mi tesz most Jane, hogy Red John megölte Lorelei-t? Mi következhet? — Bryan
ADAM: Lehet, hogy Lorelei elment, de intelme, amit még korábban megosztott Jane-nel —, hogy Red John olyas valaki akivel Jane már kezet fogott — továbbra is meghatározó szerepet tölt majd be az évadban. "Ez az évad arról szól, hogy Jane egyre mélyebbre ássa magát a keresésben, és megállapítja, hogy Red John egy, a listáján szereplőknek." - meséli a magyar származású Tom Szentgyorgyi. "Az évadzáró ezt oly módon fogja lezárni, ami teljes mértékben megváltoztatja majd a Red John utáni vadászatot. Egyre több konkrét információt tudunk majd meg arról, hogy ki is ő valójában."

Holnap 5x16 visszatekintő!

679746.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr635148583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása