Bruno Heller nem okozott csalódást. A hatodik évad nyitánya minden bizonnyal felülmúl minden eddigi szezonkezdést.

Ahogy a készítők korábban már elárulták: ebben az évadban fény derül Red John kilétére. Nos, most az első epizódot elnézve, tényleg egy feszes huszon egynéhány részre van kilátásunk, aminek betetőzése valószínűsíthetően az ősi ellenség elfogása lesz. Vagy pont nem, és az illető meglép, az anyagi javakat szem előtt tartó csatorna vezetősége pedig berendel egy utolsó nagy szezont, amiben Jane, mint valami Sheriff hajszolja a maga nagy banditáját. 
 
Bármi is lesz ebből, nekem eddig nagyon pozitív. 
Heller egyébként a The Desert Rose-t hasonlóképpen építette fel mint a pilot-ot. Jane és a megfigyelőkészség gyorsan felgöngyölít egy halálesetet, ami azonban nem érhet véget újabb vérontás nélkül: a tettes meghal. Ez kiváló okot szolgáltat arra, hogy a csapatot el kelljen tüntetni a színről, s ezzel teret adni a Red John ügynek. Meg egy virágzó csontváznak a sivatag közepén. Részletezni már többet nem érdemes, nézze meg kérem az olvasó, mert olyan csavar kerül itt az epizód végére, ami ritkán. Cliffhanger tízből tízes. Bruno munkája úgy szintén. Részemről jár a köszönet, s őszintén remélem nem utoljára teszem. 
K.T. 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr755203631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása