A TV Line készségesen állt egy rajongó rendelkezésére, és megosztott néhány érdekes dolgot, ami hallatán dörzsölhetjük a tenyerünket, kiváló folytatásra és fináléra készülhetünk. 

Van valami újság A mentalista felől? - Katrina

TV Line: "Nos, a következők hallatán vörös riasztást fújhatunk! Az új epizódban ezen a vasárnap, Lorelai visszatér Jane életébe (véres tényekkel!); Van Pelt és Rigsby közt újra elkezd vibrálni a levegő (mily érdekes...), JJ LaRoche, CBI Professional Standards Unit vezetője, ismét feltűnik, és a rejtély, hogy mi van a Tupperware edényben (végre!!) kiderül, és Jane megteszi azt, hogy leszűkíti a Red John gyanúsítottak listáját, és az évadzáróra egy izgalmas következtetést von le, napvilágot látnak a "Red John szabályok. "74-Chris2004.jpg

Ezek után tényleg egyetértünk a szerzővel, benyomjuk a vészcsengőt, és várjuk a vasárnapi részt, ami közben majd lehet chatelni magukkal a szereplőkkel (Tim Kang, Owain Yeoman és Emmanuelle Chriqui) isTovábbi infók itt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr845123319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása