375964.jpgA mentalista  100. részében visszamegyünk az időben,  hogy megszemlélhessük Jane csatlakozását a CBI-hoz. „Jane csak árnyéka lesz önmagának”- mondja  Simon Baker .”Nem egy olyasfajta észkombájn…"

Gondolj bele!  Már az 5. szezonját tapossa a  sorozat, és még mindig nem tudunk sok mindent Simon karakteréről – a nagy gyötrelmeken keresztül ment Patrick Jane-ről.  Mi is történt vele igazából miután Red John megölte feleségét és lányát? Igaz, hogy egy elmegyógyintézetben öngyilkos akart lenni? És ha igen, akkor, hogy csatlakozhatott a CBI-hoz?

A 100. epizód ünneplése alkalmából a sorozat vezető producere Bruno Heller visszatekint, és, hogy pontos legyek felköhög néhány választ. Készülj fel egy teljesen más Patrick Jane-re!

„Úgy indult a sorozat a múltban, hogy megmutatja milyen volt az a Jane aki a családja elvesztése után belép a CBI kötelékébe, és ott egyetlen célja, hogy bármilyen módon, de megtalálja a családja gyilkosát.” – mondja Heller. A tragédia és a CBI-hoz csatlakozása közt azonban majd 2 év telt el. „Mi most feltárjuk mi is történt a két esemény között” – folytatja Bruno Heller. „Még épp csak kikerül az elmegyógyintézetből, a kényszerzubbony még csak lekerül róla, már egyenesen a CBI-hoz jön, hogy megtudja mi a fene folyik a Red John ügy körül."

Robin és Simon vagyis Teresa Lisbon és Patrick Jane első találkozása furcsább lesz mint gondolnánk. Jane karikás szemekkel, kócosan,  gyűrötten érkezik a CBI-hoz, és Lisbon-tól majd rögtön az adott ügy részleteit kérdezi ki.  Lisbon érthető módon kitérő, és nyugtalanítja Jane mentális állapota. 

A többi kiderül ma hajnalban...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr694874274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása