• Sajnos a mai naptó fogva már nem lesz látható az Rtl-en A Mentalista, azonban jó hír, hogy egyes források szerint a sorozat átkerülhet az ősztől induló Rtl2-re: A saját gyártású műsorok mellett sok amerikai sorozattal támadna az első hónapokban az RTL2, így a Helyszínelők, a Mentalista és a Castle is átkerülhet az új adóra.- írja cikkében az Index.
  • A CBS exkluzív fotókat ígér az 5. évadról, akkor ha már vagy tízezren megosztották a dolog hivatkozását. Katt ide majd Patrick Jane kikeresve tweeteljetek egyet.
  • A stáb az előző héten a Ventura megyei Fillmore-ban forgatta a 5x03-at (itt vették fel a bankos jeleneteket), az idei hétre azonban még nem kaptunk semmi infót, hogy hol forgatnának.
  • Amanda Righetti-t az előző héten fotózta a Regard magazin, és egy kis interjút is készítettek vele amiben megkérdezték többek közt, hogy gondolta volna, hogy a mentalista ilyen sikeres lesz, mire Amanda azt felelte, hogy igazán nem gondolta volna, és meglepetés volt számára. Az interjúban egy kérdés erejéig szó esett az 5. évadról, Amanda pedig csak annyit mondott, hogy a CBI és az FBI, illetve Jane és Red John közötti harc nagy mértékben fokozódik majd. Na de nézzük a képeket is!

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr294724251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása