J.J. K. 2012.07.16. 10:39

Hírhétfő

A kis hétvégi pihenő után nem hagylak titeket hír nélkül és már szállítom is a legfrissebbeket!

  • Márt csak néhány nap és közzéteszik az Emmy jelöltek névsorát, de mielőtt még ez napvilágot látna, szavazzatok ti is a TV.com által meghirdetett szavazáson, ahol lehet voksolni arra, hogy Simon kapjon jelölést, "legjobb főszereplő dráma sorozat" kategóriában. Bár ez csak egy kis közvélemény kutatás, a jelöléseket nem befolyásolja.
  • Ezúttal nem a TV.com, hanem a TVLine, és spoiler az 5. évadról. "Ami azt illeti, a CBS egy válogatás keretében nem egy, nem kettő, hanem három FBI ügynököt keresett. Az új, visszatérő (tehát úgy néz ki, minimum 2 részben szerepelnek) G-emberek között között ottvan a jóképű, "jó srác" Gabe, a "vad alfa-nőstény" Alexa és a csendes Reede. A Mentalista, mint arról korábban írtunk, visszatér szeptember 30-án, vasárnap." - mondja a cikk írója.
  • Július 30-án ünnepli majd 43. születésnapját Simon Baker. Szeretném ha küldenétek be a szerkesztőségünkbe köszöntéseket. Jöhetnek fotók, videók, amit majd a facebook oldalon láthattok viszont!

A szerkesztőség e-mail címe: the-mentalist@indamail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr484659341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása