Előző hét csütörtökön láthatták az amerikaiak (és mostanára mi is) a „Blinking Red Light” című epizódot, melyben újra feltűnik Red John...

 

A Mentalista mindig más képet ölt, amint Red John feltűnik a színen, mert a gyilkosságról már rögtön az epizód elején, vagy a közepén lerántják a leplet. A „Blinking Red Light” című epizód ugyanúgy indul, mint a többi epizód többsége. Először meg van, hogy ki biztosan NEM a sorozatgyilkos, majd Jane látótere leszűkül egészen a riporterig. Csapdája hamarabb jön, mint általában, és a gyilkos terve gyorsan meg is hiúsul.

Ahelyett, hogy más tervet használna, Jane egy igen bonyolult utat választ, hogy megszabaduljon Panzertől. Arra biztatja, hogy sértegesse Red Johnt, és végül ő végez vele. Jane egyetlen lépéssel elintézi az éppen „aktuális” sorozatgyilkost, és bizonyítékot szerez arról, hogy Red John még mindig szabadlábon van. Zavaró, hogy Jane ilyet tesz-, és hogy Ő be is veszi ezt a kiszámítható lépést-, de A Mentalista soha nem tért el Jane belső sötétségétől/háborújától, és ez nagyon is bele illik a képbe.

Az insidepulse.com cikkjét fordította: Németh Réka

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr383366100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása