• Először is tudatnám mindenkivel, hogy azért nem posztoltam ki a következő rész előzetesét mert nem ezen a héten hanem két hét múlva lesz. 
  • A következő hasáb már az 5x13-ról kínál néhány érdekességet, eme pedig az 5x16. epizódról, aminek a címe  "There Will Be Blood", mely közel sem jósol valami könnyed részt. Egyébként a rész többek közt egy mocskos menedékházat fog bemutatni. 
  • 5x13: Red John. Lehetséges, hogy Patrick Jane, a CBI tanácsadója, megfejti az előbb említett személy eredetét, hogy ki is ő valójában. A csapat tehát egy 25 évvel ezelőtti ügyön dolgozik majd, ami nagy valószínűséggel köthető ahhoz az illetőhöz illetve a Világosság csoporthoz. Úgy tűnik Jane megint kap egy darabot a kirakósból, bár kérdés az, hogy mennyit rakott már ki belőlük? Az epizód címe egyébként The Red Barn” lesz - a képernyőkre pedig 27-én kerül, és olyan vendégszereplőket is felfedezhetünk majd benne mint Kyle Secor illetve Reed Diamond, aki  Ray Haffner ügynököt alakítja majd. Szerintem sokaknak maradandó emlék volt Reed előző szereplése, mikor Jane-nel próbált együtt dolgozni...

Amúgy itt vannak a rész képei! (rögtön egy szép névjeggyel ellátott fallal)

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr425021943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása