• Ha hétről hétre figyelemmel kíséritek az egyes részek hazai nézettségi adatait, csak azt vehetitek észre, hogy A mentalista az Rtl Klub legstabilabb, és legnézettebb sorozata. Néha a CSI: Miami, illetve a már nagyon színvonaltalan Cobra 11 fölé kerekedik, de ez csak ritkán fordul elő, és a helyszínelők és az autópálya rendőrök helyett a CBi-os ügynökök viszik a prímet.

A mentalista 4x04: 889e (22,9% SHR), 18-49: 347e (22,7% SHR)

A mentalista 4x03: 976e (25% SHR), 18-49: 359e (22,7% SHR)

  • Mint már délelőtt beszámoltunk, 3 új FBI ügynök érkezik az 5. évadra, de most egy kicsit több is kiderült róluk a zap2it.com nevű portál cikkéből: "Találkozni fogunk 3 új FBI ügynökkel, akik jelentős, visszatérő szereplők lesznek az egész 5. évadban. Elsőnek Gabe Mancini ügynök, egy negyven év körüli fickó egy erős erkölcsi iránytűvel, de sajnos hirtelen természetű, gyorsan elveszti az önuralmát. Társa, Reede Smith, csendes és intelligens, azonban fiatal és zilált. Hozzájuk még csatlakozik Alexa Schultz ügynök, az FBI területi igazgatója, aki egy "kegyetlen alfa nőszemély". 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr534660473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása