Amanda Righetti a mentalista  Grace Van Peltje 14 éves kora óta modellkedik és színészkedik, de elmondása szerint élete igazi munkája, hogy fitt maradjon. A radaronline.com cikkje Rtl-es fordításban...

„Már megtanultam, hogyan kell egészségesen étkezni és rendszeresen mozogni ahhoz, hogy az alakom és külsőm olyan legyen, mint fiatalon. Minél idősebb vagyok, annál többet tanulok azokról a legendákról, amelyek mögött a diéta és a testmozgás áll. Ez egy életforma” – nyilatkozta a színésznő edzés közben. Ez azt jelenti, hogy mindennap lemegy az edzőterembe 30 perc kardió edzésre, majd egy órát foglalkozik vele a trénere. Elmondása szerint, ha nem így tenne, már akkora lenne, mint egy ház. „Egy ínyenc vagyok. Imádok enni, imádok főzni.” Így a színésznő háromóránként étkezik, de egyszerre csak keveset, tápláló ételekből. Righetti egy tipikus napja három tojásfehérjével és két szelet pulykamell sonkával kezdődik, egy naranccsal kiegészülve. Zellert és sárgarépát eszik tízóraira, a könnyű salátás ebéd előtt. Uzsonnára belefér egy alma egy kis mogyoróvajjal, majd fehérje dús vacsorát fogyaszt.

„Szigorú diétát követek, ami azt illeti 10-11 hónapon át az évben. Hollywoodban nagyon nagy a nyomás, hogy vékony maradj. Rengeteg film miatt kellett fogyókúrára fognom magam. Úgy gondolom, meg kell találni a megfelelő egyensúlyt, hogy jó légy magadhoz, de ugyanakkor kemény is légy, és fegyelmezett.” Egyértelmű, hogy ez nála működik!

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr484330675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása