Jane még mindig azon rágódik, hogy mi lehet Kristinával akit Red John valahogy elrabolt. Magába zárkózik és szeretne kimaradni a mostani ügyből, de Lisbon mégis ráveszi, hogy kiderítse ki rabolta el (ölte meg) Harvey Dublint és a sofőrjét...

 

A tegnap este végre újra láthattuk kedvenceinket a tv-ben, Jane és csapata egy emberrablás és egy gyilkosság után nyomoztak, a végén mint tudjuk kiderült itt nem volt szó emberrablásról.

Igazán jó kezdés volt ez a rész, poénokkal tele, és persze megismerhettük a CBI "fővezért" Bertram urat. A közvetlen főnök Lisbon, a felettese Hightower és most már ismerjük az igazgatót is Bertramot. Mint már említettem a rész poénokban gazdag volt. Legelőször, Patric Bertram titkárát viccelte meg egy döglött patkánnyal, majd Lisbont idegesítette a TV visszakapcsolásával. Nagyot nevettem azon mikor Jane-t majdnem letartóztatták (lásd a képen) és mikor Van Pelt és Rigsby 43 dollárral és 12 centel bírtak szóra egy kétes nőszemélyt, ami fontos volt az ügy kimenetelében, hisz rajta keresztül ki tudtak hallgatni egy másik nőt aki látta a kettős gyilkosságot!  

 Itt már ugye bizonyos volt, hogy nem történt emberrablás (mintha már Patric nem mondta volna ezelőtt...) már csak a gyilkost kellett megtalálni. A tv-nek a nagyfőnök azt nyilatkozta, hogy az üzletembert, a 10 milliós gyémántjáért ölhették meg. Patric csak beetette a főnököt, ez a csel a tettes elfogásához kellett. Az i-re a pontot akkor tette fel mikor a gyilkosnak megemlítette, hogy a gyémánt az üzletember műfogában van. Jó csel volt! Ki ne ugrana 10 millió dollára? A gyanús fickót csak követni kellett, és elvezette őket arra a helyre ahol Harvey Dublint kegyetlen módon eltemette.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A végén kiderült, hogy az igazi célpont a sofőr volt, és az emberrablást csak elterelésnek használta a gyilkos.

Jól felépített, izgalmas részt láthattunk tegnap de egy dolog azonban nagyon nyitva maradt. Mi lehet Kristina Fry-al? Ebben a részben erre nem kaptunk választ, tehát várnunk kell még arra, hogy kiderüljön mi történt  vele...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr53080500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása