J.J. K. 2013.02.06. 16:43

Visszatértek!

Végre valahára újra láthatjuk a CBI csapatot magyarul dumálni, újra teljesek a kedd estéink, és sorolhatnánk még az indokokat, hogy miért volt felüdülés sok rajongó számára a tegnap este és majd lesz az elkövetkezendő 14 keddi nap. Az ominózus részről hamarosan vendégbloggerünk véleményezik, sőt egy az Rtl Klub "vágási szokásairól" is tervezünk egy posztot. Jelen cikkünkben viszont egy Simonról készült kis riportot osztanánk meg veletek, ami ugyan elég bulvárra hajazó, és egy értelmes kérdést nem igen irányít Simon felé, de azért érdemes belekukkantani. Méd báj Fókusz. 

"Simon Baker láttán nők milliói olvadoznak szerte a világon. De hogyan lett egy táncoló, tökéletes felsőtestből hollywoodi szupersztár? Riporterünknek ezt is elárulta! Az ausztrál George Clooney, a pimaszul jóképű Simon Baker érdekes hobbijairól, a férfiideál változásairól és új filmjéről is mesélt a Fókusznak Londonban.  A Mentalista sztárjáról kevesen tudják, hogy valódi, szélesvásznú karakterszínész is. Új filmjében ő a tiltott gyümölcs egy friss házasságban élő ifjú asszony számára. Az ausztrál szépfiú 1995-ben még klipekben mutogatta felsőtestét és tánctudását, aztán egy ausztrál sorozat egyik epizódjában alakított rögbi játékost. Sok szigetországi kollégájához hasonlóan, végül az Egyesült Államokban futott be. Az a bizonyos első év című filmjét február végétől vetítik a hazai mozik." - Rtl Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr25066027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása