"Jó kis húzás volt a készítőktől, hogy bedobták ezt az 'emlékezetkiesést', így láthattuk azt a Patrick Jane-t akinek még nem tette tönkre az életét egy sorozatgyilkos. Vidám egy pasast kaptunk, Lisbonba és Van Peltbe is egyből belekötött, mit csodálkozunk..."

A negyedik évad egyik legmozgalmasabb epizódjával tér vissza Patrick Jane a hazai képernyőkre. A Mentalista negyedik évada még tavaly augusztusában szakadt félbe a 9. résszel, s majd fél év kihagyás után folytatódik. A február ötödikén látható epizódban: "Megölnek egy városi tűzoltót. Alighogy a CBI kiér a helyszínre, Jane-re is rátámadnak. Kis híján vízbe fojtják, úgy kell újraéleszteni. Másnapra jobban lesz, de csak látszólag. Szinte semmire sem emlékszik. Ettől függetlenül segít felgöngyölíteni az ügyet a társainak."

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr935053388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása