A mentalista showrunnerje, Bruno Heller, új, 60 perces pilotot készített elő a CBS-nek. Az egyórás dráma "egy ügyvédnő körül forog majd, és egy ex-elítéltről is szó van, akik összeállnak amint az áldozat szót emel és a törvény kiskapuit keresi, hogy kijavítsa a rosszakat és a gyengébb félért küzdjön." - írja a sorozat IMDB oldala, s a címe a szinopszis alapján nem meglepő, "The Advocates" vagyis Az ügyvédek. A The Hollywood Reporter megerősítette, hogy Heller lesz a pilot, vagyis az első rész írója illetve producere, a rendezői feladatokat pedig majd valószínűleg David Nutter látja el aki közreműködött már Az Elitalakulat, a Vészhelyzet és természetesen A Mentalista munkálataiban is, sőt már egy Emmy díj is ott virít a polcán. A szériát egyébként a mentalistával egyetemben a Warner Bros. gyártja majd.

A hír hallatán természetesen felvetődhet a kérdés, hogy ha Bruno Heller ezen a sorozaton dolgozik, akkor mi van A mentalistával? Először is a CBS számára fontos a sorozat - ezért is rendeltek be tavaly egyből két évadot - tehát arra nem kell számítani, hogy A mentalista egyhamar véget ér. Heller valószínűleg párhuzamosan fogja vinni a két sorozatot, de az sem kizárt, hogy új showrunner érkezik a sorozathoz. Ez egyébként nem meglepő a szakmában, ha valaki követi a sorozatokkal kapcsolatos híreket, akkor tudja, hogy a Walking Dead című dráma showrunnerje, Frank Darabont is kiszállt (vagy kirúgták) az 1. évad után. Abban az esetben ha tényleg új vezető érkezik a stáb élére, számolni kell azzal, hogy kissé megváltozik a sorozat iránya, de az írók így is maradnak, egyszóval az élmény így is garantált...

simon.jpgBruno Heller, és Simon Baker A mentalista első részében 

Cikk: Németh Réka, Komoróczy Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr495049531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása