Lisbon az 5x07. epizódban egy igazi ellenségre talált, s talán egy másik nagy párharcot is megfigyelhetünk majd a Patrick Jane-Red John mellett. A ringben Teresa Lisbon és Tommy Volker!

"Ha Bruno Hellert Lisbon Red John-járól kérdezzük, rajta is azonnal látszik a lelkesedés, pont mint rajtunk, rajongókon. Eddig megszoktuk, hogy Lisbon mindig hideg fejjel tartja vissza Jane-t a Red John-nal kapcsolatos megszállottsága miatt, de talán eljön az az idő, hogy fordítva történjen ez a dolog?! Lisbon felelősnek érzi magát egy nő halála miatt, és elszántan keresi a módját, hogy elkapja a tettest, azaz Volkert.
Cusick pedig mindeközben egy meglehetősen erőteljes alakot játszik, aki védőbástyát épített maga köré a pénzéből és kapcsolataiból, és mondhatjuk, hogy nagyszerűen megtalálta az arany középutat, így a jó és a rossz oldalát egyszerre ismerhetjük meg."

A TVGuide alapján Németh Réka

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr724951346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása