A premier utáni hét sem volt eseménytelen, kaptunk nézettségi adatokat, új promót, és újabb híreket az 5. évad felől. 

  • Simon Baker rendezi majd a 5x08. epizódot aminek a címe 'Red Sails In The Sunset' lesz. A stáb jelenleg még a 7. részt forgatja, a Simon által rendezett epizód forgatása pedig a jövő hét vége fele kezdődhet el.
  • Nézettség: Az 5x01 The Crimson Ticket 11,06 millióval nyitott, és a vasárnapi sorozatok rangsorában harmadik lett, valamint megelőzte az előtte futó Férjem védelmében-t. Tavaly egyébként ebben az idősávban az elkaszált CSI: Miami volt látható, ők azonban majd egy millióval kevesebb nézőt ültettek le a CBS elé, mi viszont tavaly csütörtök esténként majd 14 millió nézővel számoltunk. Az előző évhez képest ez elég nagy visszaesés...
  • A Warner Bros-nál járt az új-zélandi miniszterelnök, aki természetesen A mentalista díszleteit is meglátogatta ahol találkozott Simonnal is, aki szerintem nem volt elragadtatva a találkozástól. Íme a bizonyíték! 
  • A végére pedig itt a mai rész hosszabb promója, amiben Jane találkozik halott lányával: 5x02 Devil's Cherry

 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr814824152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása