Végleg nagyon messzire ment volna el Patrick Jane? Az előző évadban a Simon Baker alakította, csintalan bűnmegoldó, és a CBI csapat még mindig a sosem hibázó Red John után kajtatott, kisebb eredménnyel. Red John kissé bajban van, de Jane is az FBI miatt. Dupla probléma...ljg.png

Mint tudjuk két új karakter csatlakozott a  sorozathoz. A vezető FBI ügynök Alexa Schultz (Polly Walker), és az ő jobbkeze Gabe Mancini (Ivan Sergei), és eltökélt szándékuk a Jane körülötti rendetlenség eltüntetése: " Schultz ügynök a rendkívül okos és domináns, és nagyon pontosan veszi észre mások hibáit és gyengeségeit, vagyis ő a tökéletes ellenfél Jane számára" mondja Bruno Heller, akiről hamarosan egy hosszabb portrét is olvashatunk, itt a blogon. "Patrick viszont nem bízik menne, mert szerinte valaki akit Red John épített be az FBI felső rétegeibe".

Mancini ügynök "pontosan az a fajta fickó amit Jane nem szeret: a jóképű, bájos ügynök." megjegyzi, Heller. De ennél nagyobb problémája is lesz Patricknek, amikor megjelenik előtt több éve meghalt lánya! Ő egy szélhámos? A képzelete szüleménye? "Ez egy hihetetlenül mozgalmas rész lesz" ígéri Heller, "A rajongók imádni fogják." 

A stáb egyébként egy újabb több részre visszatérő karakterrel bővült. A szám szerint 3 részben majd feltűnő Henry Ian Cusick alakította Tommy Volker egy milliárdos playboy lesz aki majd egy riporter meggyilkolása miatt kerül a képbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr764806714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása