Az ANZ ausztrál bank új kampányt indított, aminek már a jól ismert Patrick Jane, Simon Baker volt az arca. - adta közzé a mumbrella.com.au. Simonnal már tavaly is reklámoztatott a bank, amely ugyan sikert aratott, viszont az amerikai akcentusa miatt elég sokan kritizálták azt.  Az új reklámok egyébként magukban hordozzák a bank szlogenjét "Mi élünk a világodban".

Az új kampány, ami előreláthatólag 18 hónapon keresztül lesz látható a WhybinTBWA Melbourne-i irodájának a műve. Joyce Phillips, az ANZ globális vagyon- és magánbanki vezérigazgatója a következőket mondta: "Újra Patrick Jane első kampányának az hatalmas sikerére akartunk építeni, hogy segítsen nekünk megmutatni a kuncsaftjainknak, hogy tudunk abban segíteni, hogy az életben könnyebben érvényesüljenek." - valamint még hozzátette: "Patrick Jane megszemélyesíti az ANZ márkszemélyiségét és segítséget nyújt abban, hogy megmutassuk, hogyan segítünk kuncsaftjainknak a fejlődésben."

És a tavalyi kampány videója


A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr874783622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása