Amanda Righetti terhessége miatt sajnos kénytelen egy kis időre lelépni, de valyon mi történik majd karakterével ez idő alatt? A TVLine riportere Bruno Hellerel kereste a választ

Kérdés: Van valami A mentalistával? SoniaGracevanpelt.jpg

Ausiello:  Amanda Righetti valódi életbeli terhessége (amely, mint arról korábban beszámoltunk, nem lesz beleírva a sorozatba), majd egyfajta ürességet hoz a sorozat életében idén tavasszal - Ugye Amandát nem láthatjuk nagy pocakkal Van Peltként.  "Nehéz megmondani, meddig lesz távol, mert ezek a dolgok nem kiszámíthatóak"  vallja Bruno Heller, hozzátéve: "Beszéltük, hogy távollétében behozunk egy új karaktert. De nem fogjuk lecserélni, csak szeretnénk egy új pofát a CBI-hoz. Attól függ, ha jön egy jó történet, akkor igen. Ha nem, akkor nem." Heller még elmondja, hogy az ő távozása nem kavar majd nagy port. "El fogjuk magyarázni"- teszi hozzá. "De ez nem az a fajta show, ahol mi egy bonyolult kilépést tervezünk. Azt hiszem, meg fogjuk találni a normális módját az ő távollétének, és nem fogják Van Peltet elrabolni, gyilkossággal vádolni vagy esetleg börtönbe küldeni"

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr274757223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása