A TVLine ismét készségesen állt  a rajongók rendelkezésére és továbbították egyikük kérdését a sorozat vezető producere, Bruno Heller felé. 

Jane-Lisbon-jane-and-lisbon-19082672-500-366.jpg

Kérdés: Van valami A mentalista háza tájékáról, az isten szerelmére!? Haldoklom. - Kah

TVLine: Távol álljon tőlem, hogy megtagadjam támogatásom egy haldoklótól, úgyhogy tessék: Jane érzelmi megnyilvánulásai Lisbon felé, nagy szerepet játszanak majd a következő évben, amikor majd "Az évad során eléggé belebonyolódik érzelmeibe Jane" - vallja Bruno Heller. "Lisbon nem nagyon mutatja ki érzéseit Jane felé, de észreveszi Jane érzéseit". De a CBI különleges ügynökének nincs sok ideje tétlenkedésre, mert lehet, hogy versenyeznie kell  Lorelei-al, Red John emberével ( Emmanuelle Chriqui), akit Jane-nek el kell csábítani annak érdekében, hogy információt szerezzen családja gyilkosáról...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr824739396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása