• Július 19-én megtudjuk az Emmy jelöltek névsorát, de már reménykedhetünk, hisz kitudódott néhány lehetséges jelölt A mentalistából. Simon Baker azon kívül, hogy legjobb színész jelölést kaphat drámai kategóriában, még lehetséges hogy a "Legjobb rendezőasszisztens"-re is jelölik. A "Legjobb mellékszereplő" drámai kategóriában jelölésre és díjra esélyes a legendás Malcolm McDowall, Michael Rady és Morena Baccarin is. Reméljük ha nem is mindnyájan de páran kapnak jelölést és esetleg a július 23-án megrendezendő Emmy gáláról szobrocskával térnek haza...
  • Karl Sonnenberg, a sorozat egyik tanácsadója, értesítette a rajongókat, hogy Július 25-én indul az 5. évad forgatása.
  • Készült egy kis videó a Longines lóversenyéről mikor Simont hivatalosan is kinevezték a cég "nagykövetjévé". A videóért katt ide.
  • A CBS versenyt hirdetett "Fan awards" néven. Lehet szavazni A mentalistára, pontosabban a legjobb hulla és a legjobb drámai szünet kategóriában vagyunk jelen. Az a tengerparti hulla (a 4x22-ből) szerintem  tényleg nyerő lehet. Szavazásért katt ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr894629062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása