J.J. K. 2012.06.06. 15:35

Voks a legjobbra

Az elmúlt hetekben elkezdtem újra megnézni elölről a 4. évadot (közben még az Rtl-en is nézem a 3. évadot ahol tegnap ment az évadzáró első fele), és azért nem mondhatom, hogy gyenge évad volt ez a mostani. Sok helyen láttam, hogy nagyon kritizálták az évadot amiatt a 2-3 rész miatt ami nem volt túl jól, de szerintem összességében elég erősre sikeredett. Bruno Heller ezúttal is kiváló részekkel lepett meg bennünket, akivel a napokban készített friss interjú hamarosan kikerül a blogra, és nem felejtsük a magyar származású Tom Szentgyörgyit aki szintén kiváló részeket írt. Az évadzáró fantasztikus volt, de most e rész kivételével kérdezném tőletek, hogy melyik volt a kedvenc részetek a 4. évadból? 

(szavazás a tovább mögött, ha pedig valami észrevételetek van valamelyik résszel kapcsolatban, akkor szóljatok hozzá a bejegyzéshez, vagy kommenteljetek a facebook-on!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr604569230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása