J.J. K. 2012.05.01. 09:35

Storyboard

"Érdekes..." - mondaná Jane a kép láttán, és mondhatjuk igaza lenne. A mentalista írók twitter oldalukon osztották meg ezt "storyboard"-ot a 4. évad részeivel, és a még nem látott részekkel együtt, amit ők nem nagyon vettek észre csak később, így még a kép törlése előtt valaki le tudta szedni. Itt az első képen az összes rész kis infóját látjuk csak a kép rossz minősége miatt nem derül ki semmi a következő részekről. A tovább mögött a már a következő részektől mentes tábla...

The-Mentalist-board-kis1.jpg

Az előző képpel igazából a kis mérete miatt nem tudtuk mit kezdeni, de itt azért szemléltethetjük a tábla lényegét. Először is a készítők felírják a részeket, majd alájuk az adott rész alapsztoriját, azt, hogy a főszereplőkkel milyen esemény történik, és feltüntetik a  vendégszereplőket.

ArgBK9rCEAEj85L.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr834481743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása