"A CBI John Doe meggyilkolásának ügyében nyomoz majd, Jane pedig pórul jár egy las vegasi clubban" - hangzik az előzetes az évadzáróról, de vajon mi bújik a mondat mögött?

sfs.jpg

Az áldozat neve sokak számára ismerős lehet, egyrészt volt egy  amerikai akció sorozat (John Doe - A múltnélküli ember) ami ezen a néven futott, valamint a Hetedik című (Morgan Freeman, Brad Pitt) amerikai krimiben a főgonosz, akit Kevin Spacey kiváló alakításában csodálhattunk, szintén ezt a nevet viselte.

Mint már ugye említettem Jane-nel valami történik egy vegasi clubban, megüti a bokáját. Minden rosszban van azért valami jó is, hisz a clubban dolgozik  Lorelei Martins vagyis Jane leendő szeretője. Nos, most már tudjuk, hogy Jane a  egy las vegasi bárban ismerkedik meg későbbi szerelmével, azt viszont nem milyen rossz dolog történik vele, s, hogy Red John mit eszelt ki arra, hogy újra borsot törjön Patrick orra alá. Minden esetre, kiváló részre számíthatunk...

lori.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr234477836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása