• Bombariadó miatt kellett félbeszakítani a Tropfest LA 2012-es díjátadó gáláját a hollywoodi Linwood Dunn színházban, amin többek közt Simon is részt vett. A díjátadó kellős közepén érkezett a rendőrség, és 534896-simon-baker-tropfest-la.jpgszólította fel a résztvevőket, hogy távozzanak a helyszínről, mert a szomszédos épületben bombát találtak. A rendőrök a gála helyszínét is átfésülte, a vendégek pedig csak a hajnali órákban távoztak (a képen Baker még a riadó előtt)
  • A héten forgatják a 4x22. "So Long, and Thanks for All the Red Snapper" című részt a los angelesi Union állomáson (ahol rengeteg film játszódott már) illetve egy közeli templomban.
  • Megérkeztek a heti nézettségi adatok, már mint csak a magyar mert az USA-ban nem volt az előző héten új rész. szokás szerint második helyen végzett A mentalista, az elsőt meg már úgy is tudjátok....
    1. Cobra 11: 1,280M
    2. A mentalista: 1,080M
    3. Miami helyszínelők: 991e
    4. NCIS: 934e
    5. Dr. Csont: 858e

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr844326188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása