J.J. K. 2012.03.07. 16:26

Gerincműtét?

Az Rtl honlapján kutakodva találtam egy cikkre, ami Simon gerincműtétéről ír. Bizony Simont megműtötték, és nem is olyan régen, hisz a külföldi híroldalakon is elég friss volt még a hír.

Baker elmondta, hogy a röntgen szerint olyan 16-20 éves kora között válhattak le porcok a gerincéről. Ez nemrégiben isiászt okozott a lábában. Végül egy komolyabb, 4 órán keresztül tartó műtéten esett át, ahol titánium csavarokkal rögzítették a gerincét.

Az orvosa érdeklődött, emlékszik-e olyan balesetre, ami okozhatott ilyen traumát a hátában. Baker nevetve felelt: “nem egy, volt legalább négy, öt, hat vagy akár több ilyen helyzet is”. Ő maga is emlékszik, hogy focizás vagy szörfözés közben furcsa fájdalmat érzett hátában.

A mi Patrick Jane-nk mostanra meggyógyult, és a holnapi ( 4x17 Cheap Burgundy) részben lehet, hogy újra rács mögé kerül. (részletek hamarosan)

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr564295672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása