J.J. K. 2013.02.24. 09:08

Vihar a tengeren...

There Will Be Blood” - Lorelei Martins visszatér, s nem azért, hogy Jane-nel teázzon egyet. A Ken Woodruff  és David Applebaum által íródott március 10-ei epizódban Lorelei elszántan kutatja majd, hogy volt e köze Red John-nak a húga halálában, Jane pedig kénytelen lesz bevallani Lisbon-nak, hogy már pedig ő segített Lorelei-nek kiszökni a szövetségi börtönből. 

Emmanuelle Chriqui mellett még  Emmanuelle Vaugier  is vendégeskedik a részben, ő lesz a női menedékház megbízottja. Na, és ha jobban megnézzük a szereplőlistát még láthatjuk Kevin Corrigan nevét is, akit mi csak Robert Kirkland-ként ismerünk. Ez a Robert Kirkland szerepelt egyébként egy listánkon is nemrég. A részhez visszatérve még feltehetjük a kérdést: Lorelei lebukik, börtönbe kerül, és semmit sem mond Red John-ról, vagy bebizonyosodik számára, hogy Red John-nak köze volt a testvére halálához, és kitálal Jane-nek?  Legyen ez a végszó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr835101252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása