J.J. K. 2012.12.16. 08:52

Visszatérnek!

Az elmúlt pár hónapban több tucat levél és hozzászólás érkezett a blog facebook oldalára, amiben minden egyes rajongó azt szerette volna megtudakolni, hogy mikor is folytatódik A mentalista hazánkban. A kérdéseteket én akkor továbbítottam az Rtl Klub felé, de válasz nem érkezett. 

Most viszont az Rtl Klub kiadott egy közleményt, miszerint: Nagyjából másfél hónap múlva jön A mentalista folytatása a a keddi 21:30-as időpontba. A sorozat 4. évada még júniusban indult hazánkban és a 4x09 epizódig, augusztus közepéig volt képernyőn. A mentalistát szinkronosan követőknek így már nem kell sokat várni a visszatérésre.

Szóval a show szinkronosan is folytatódik mindenki örömére, és pont az évad csúcsepizódjával, a 4x10-el, amiben majd Jane memóriagondokkal küszködik, de így is kiderít egy tűzoltó ellen elkövetett gyilkosságot...

Fugue In Red.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr304967782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása