Itt van néhány rövidhír egyenesen a mikulás zsákjából, és így előre már kívánnék mindenkinek boldog ünnepeket! ( és egyébként ha kaptatok valamilyen mentalistás ajándékot, fotózzátok le és küldjétek el facebook-on vagy e-mail-en a  the-mentalist@indamail.hu-ra mi pedig kiposztoljuk itt a blogon!)

  • Elsőként itt van az 5x13 ami "The Red Barn" névre hallgat, és a magyar származású Tom Szentgyorgyi által íródott. A részt egyébként Tom Szentgyorgyi szokásához híven nagyon kemények és feszesnek írta,  a CBI-nak ezúttal 20 éves holtesteket kell majd vizsgálnia, és persze megtalálni a gyilkost. Emellett pedig reméljük kapunk egy újabb kis szeletet a Red John sztoriból.  
  • A következő rész, azaz a 5x14 címe "Red in Tooth and Claw" lesz, az írója pedig  Jordan Harper. A rész a Észak Kaliforniai Egyetemen játszódik majd, s pontosabban a biológiai tanszéken akadnak majd egy friss hullára. 

4x20-something-rotten-in-redmund-32962.jpg

Jane az előző évadban is lazán mozgott a diákok közt (4x20. Something's Rotten In Redmund), most egy egyetemen bizonyíthat. 

  • Szóra érdemes még az 5x09 nézettsége, ami több 10,15 millió embert ültetett le a tv képernyők elé, s megelőzte az összes drámát csütörtökön. Egyébként ezt a számot hétről-hétre hozza a sorozat.
  • A végére pedig két videót szántam nektek, az elsőn Simon a Mending Kids International 2012-es gáláján beszélt az egybegyűlteknek, a másikon pedig az ANZ bank reklámjában csapja a szelet...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr834953132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása