Egy pár rövid hírrel lemaradtam az előző héten, amit még megpróbálnék bepótolni..

  • Szóval, szépen sorban: Lorelei, igen, visszatér az 5x08-ban amit Simon Baker rendez majd 
  • A 5x10 a "Panama Red" címre hallgat majd, az írója pedig az újonnan a stábhoz csatlakozó Michael Weiss lesz akinek ez lesz az első írása. Kíváncsian várjuk.
  • Na még két rész címe: A 5x11 "Days of Wine & Roses", az 5x12 pedig "Little Red Corvette" lesz. Az előbbit Rebecca Cutter míg a másikat Ken Woodruff jegyzi.
  • Nézettséget elég rég néztünk: Az 5x03. epizód a kiváló 5x02 után majd egy milliót erősödött (10.7 M), az 5x04 viszont megint esett, mindössze 8.1 millióan voltak rá kíváncsiak. 
  • Itt egy egy régi videó amiben az 1. évad 6. részének kulisszái mögött faggatják Simon-t - szerintem mindenkinek megvan a levágott kézfej Nevada és Kalifornia határában...

  • Na és még, hogy a vasárnapi 100. epizódra is kitérjük, itt egy újabb előzetes a CBS-től, tőlem pedig annyi, hogy számítsatok még péntek-szombat környékén egy Bruno Heller-Simon Baker páros interjúra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr14867814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása