Teresa Lisbon kissé idegbetegnek mutatkozik majd az 5. évadban, persze nem okvetlenül, de azt nem várhatjuk, hogy Patrick Jane-nel kavar majd. Robin Tunney az 5. évadról nyilatkozik...

Nos, egy új időpont A Mentalista számára?
Nagyon érdekes dolog, hogy a sorozat vasárnap estére költözött, ami kicsit ijesztő is egyben. A  "A férjem védelmében" című sorozat után következünk, tehát sokkal jobbnak kell lennünk, mivel ez is egy nagyon jó sorozat. Az összes színész kimagaslót nyújt benne.

Azért mégis, ti már régmúltú széria vagytok. ennyi veszély csak nem annyira ijesztő? 
Szerintem, a változásoknál, szeretjük tudni, hogy mi is fog történni. Félelmetes, de ugyanakkor izgalmas. Véleményem szerint az 5. évad nagyszerű lesz. Jobban ráfókuszálunk majd Red John-ra is. Ez valamelyest felpörgeti az eseményeket, és több részeken átívelő epizódokban is bővelkedni fog az évad, de emellett megmarad a "minden részre egy ügy" koncepció. Bűntények mindig történnek. 
Úgy néz ki, hogy ez az évad nagyon sötétnek és titokzatosnak ígérkezik.
Igen, így lesz, és Simon karaktere is egyre sötétebbnek látszik majd. Szerintem, ez egy végrendelet a csatorna és a stúdió szemszögéből, hogy hagyja, hogy végbemenjen, mert ő egy valóságosan kedves srác és valamelyest reklámszemélyiség. Véleményem szerint ez továbbra is így lesz.
Patrick Jane titokzatossá válása, mit fog jelenteni majd Teresa Lisbon ügynöknek?
Karakterem egyre dühösebb személyiség lesz, és szinte mindenen felmérgesedik majd. Ez a váltás persze mindig humoros lesz, de nem ugyanazt a dolgot csinálni öt éven keresztül már nem az. Nem hinném, hogy Bruno Heller fél összekutyulni a dolgokat, de csak annyira míg az emberek biztonságban érzik a karaktert. Simon Baker valóságosan bájos és megnyerő, de ugyanakkor ezek a bosszútervek meglepővé és különbözővé teszik.
 
Van valami dolog, amiben reménykedsz Lisbon-ról?
Nagy vágyam, hogy megtudjam ki is ő igazán, hogy honnan jött, szóval a személyiségét szeretném jobban megismerni, és szerintem érdekes lenne ha megtudnánk dolgokat a múltjából, és hogyan lett belőle az aki.
Szerinted lesz rá lehetőség, hogy Lisbon és Jane összejöjjenek?
Ez egy zárt doboz. Egy bezárt aranydoboz. Nem tudom, talán a széria végén, nem tudom. Mert az emberek máshogy értelmezik azt, hogy kik is ők. Egy pár ember, mint én, nem igazán látják az egészet, és van pár ember aki mindent megtenne azért, hogy megtörténjen, mert ez olyan romantikus. Mindenki máshogy gondolja, hogy megvan e köztük a kémia, vagy megvan köztük akémai. Ez nem romantikus, ez van! Nem tudom, hogy Bruno mit fog csinálni, de nekünk valamiként le kell zárnunk ezt a műsort. Talán egy kézfogással. Ismerem őt, szóval ez a pont biztos sokkal furcsább lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr824813248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása