J.J. K. 2012.09.23. 14:02

Született: 4 éve

A Mentalista 4 éve, 2008. szeptember 23-án tűnt először fel az amerikai képernyőkön, és mondhatjuk, hogy ez alatt az idő alatt nem csak az amerikai nézőknek, hanem szerte a világon sok mindenkinek elnyerte a tetszését. A színészek és készítők sem gondolták, hogy ennyire népszerű lesz ez a koncepció, de egy ilyen fő karakterrel mint amilyen Patrick Jane, egyszerűen nem lehetett nem az. Az Egyesült Államokban már a nyitánya is kitűnő nézőszámokat produkált: "A CBS-nél az NCIS-t követő The Mentalist pazarul nyitott" - jegyezte is meg a sorozatjunkie.hu másnapi cikkében. Az első rész 9.9 millió nézőt ültetett a TV képernyők elé, a második epizód pedig szintén: "tartotta bitang jó számait". Hazánkban is ragyogó volt a nyitány: 1,068 millió néző látta a sorozatpremiert, 2010-ben pedig a legnézettebb sorozat lett a 18-49 évesek korosztályában. 

Az immár 4 éves sorozat 100. epizódjának forgatási tegnap előtt kezdődtek el az angyalok városában található  Los Feliz körzetben, s a jeles eseménynek köszönhetően a készítők tömérdek forgatási képet osztottak meg a publikummal. A forgatások a jövő héten a Batman's Wayne Manornál, az eredeti Wayne rezidenciánál folytatódik...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr394797409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása