"Patrick Jane és a csapat az 5. évadban egyre közelebb kerül Red John leleplezéséhez" - írja tegnapi cikkében a TV|Line. 

Az előző évad végén, Jane a végletekig elment azért, hogy közel kerüljön Red John ügynökéhez, Lorelei-hoz (akit Emmanuelle Chriqui alakít) és ez most beválik majd az új évadban - az 5. évad egyébként Szeptember 30-án vasárnap debütál új időpontban.

679746.jpg

Most, hogy a bűnmegoldó állandóan osztja majd az információkat - Chriqui jelen lesz: "az egész szezonban," mondja Bruno Heller a sorozat vezető producere - "Nem mondhatjuk, hogy Red John-t már az szezon közepén elkapjuk", folytatja mondandóját Heller: "de azok akik követik az eseményeket, azok látják, hogy a történet nagy lépést tesz majd ami a Red John sztorit illeti." 

Eközben, a fent említett sorozatgyilkos nem ül ölbe tett kézzel. Mióta Lorelei-t elfogta a CBI csapat nem szerepel igazán terveiben, elvárják, hogy a titokzatos alak megtorolja és kiossza a többi titkos ügynököt. "Amikor először találkozunk ezekkel a srácokkal, gondolhatjuk, hogy ők jók, de lehetnek rosszak is" - mondja Heller. "Van néhány visszatérő karakterünk, és érkezik is pár kiváló új karakter, akik lehet, hogy Red John barátai, de nem lehetünk magunkban biztosak." Tudjuk, hogy Bruno Heller nem fogja lelőni a poént, de azért még megjegyez valamit: "Red John maga mondta Jane-nek, hogy van ismerőse az FBI-on belül". Új állandó szereplők közül ott van Polly Walker akit mint potenciális Red John téglát említhetünk Ivan Sergei-el együtt. A két ügynökség, az FBI és a CBI közt nagy csatákat figyelhetünk majd meg, Lorelieért, valamint Red John árnyéka szintén csak konfliktusokat szít majd e között a két szervezet között. Bruno Heller még hozzáteszi: "Ahogy azt mutatjuk, Lorelei-on keresztül, egyre többet tudunk meg Red John terveiről, világossá válik, hogy egyre kevesebb az az ember, akiben Jane és Lisbon ténylegesen megbízhat"

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr354754869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása