Már nem sok van hátra az 5. évad premierjéig, mi rajongók pedig már egyre izgatottabbak vagyunk, hogy mi is vár ránk majd az új évad során. Bruno Heller szintén izgatott, és elmondása szerint Jane Red John utáni vadászata egyre fokozódni fog. "Ez lesz az a nagy évad a Red John sztori szempontjából!" - ecseteli a sorozat atyja, és hozzáteszi: "Nagy akadályt lépünk át. Jane és a közönség megfog tanulni valami iszonyú fontos dolgot Red John-ról, ami Patrick hajtóvadászatát nem centikkel hanem mérföldekkel viszi előrébb."

"Az idő múlásával egyre jobban szóra akarják majd bírni." folytatja Bruno Heller Red John bűntársáról, Lorelei Martinsról akit a CBI még a negyedik évad végén fogott el. Az évad egyik fókuszpontja lesz ez a szál, hisz  Jane mindenképp információkat szeretne megtudni tőle Red John-ról. "Az őrizetért folyó csata egy hosszú és nagyon intenzív rivalizálást indít majd, mert Jane nem tud megbízni az FBI embereiben, míg az FBI ugyan ezen a véleményen van Jane-el és a CBI-al kapcsolatban" - mondja Heller. 

Az FBI ügynököket majd Polly Walker fogja koordinálni aki már dolgozott Bruno Hellerel még a Róma című sorozatban. "Egy csodálatos színésznő, már régóta várok az alkalomra, hogy szerepelhessen egy ideig a sorozatban" . Bruno Heller nem mondta el végül, hogy Red John személyazonosságára fény derül-e, de annyit elárult, hogy előző év májusában feltűnt az szereplők körül. "Tulajdonképpen nem fogják elkapni, de a látóterébe férkőznek majd. Ez egy gyilkos szezon lesz! A dolgok sebesen pörögnek majd előre." És hogy mi van azzal a szóbeszéddel ami szerint Red John hangját Simon Baker kölcsönözte? "Sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, hogy ki kölcsönzi Red John hangját" - mondja szórakozottan Heller és még odaszúr nekünk: "Úgy hangzik mintha Simon lenne, ugye?"

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr134729749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása