Már több mint négy éve dolgozik együtt A mentalista stábja, a hangulat családias és ez minden bizonnyal az 5. évdara is megmarad, hisz több régi arc is feltűnik majd az évad során. Jön William Forsythe akit Rigsby apjaként láthattunk még a 3. évadban. Rigsby minden bizonnyal nem fog örülni majd a találkozásnak, viszont mi kitűnően fogunk szórakozni. Bruno Heller is úgy fogalmazott, hogy ezt a szálat érdemes vissza hozni mivel Rigsby és az apja közötti konfliktus elég érdekes lehet. 

Továbbá visszatér Cho barátnője Summer akit Samaire Armstrong alakít. Heller szerint Cho elég nehéz helyzetben lesz mikor feltűnik régi barátnője, de hát aki már látta a 4. évadot, az tudja, hogy Bruno Heller nem mond hülyeséget. Aztán jön majd Malcolm McDowell aki "rövid, de szenzációs" lesz a Világosság vezetőjeként, Bret Stilesként.

Aztán újra láthatjuk még Gregory Itzin-t Virgil Minelliként aki már egy jó ideje nyugdíjba vonult, valamint Michael Gaston-t a CBI vezéreként Gale Bertramként. J.J. LaRoche azaz Pruitt Taylor Vince is felbukkan és ahol ő felbukkan ott "fű nem terem".

A Mentalista hamarosan a 100. epizódjához érkezik, azonban előtte még számíthatunk egy pár nagyszerű részre. Az 5x02-ben feltűnik majd Patrick Jane lánya (jól hallottátok!), akit Dove Cameron alakít majd. "Egy nagy és csodálatos epizódra számítsunk" - mondja Bruno Heller, a bökkenő ugyebár csak az, hogy Jane lánya már sok éve meghalt, tehát Dove Cameron csak Patrick Jane álmaiban jelenik majd meg...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr694727176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása