Újra félrecsúsztatja A mentalistát az Rtl Klub. A csatorna tegnap hozta nyilvánosságra őszi műsorstruktúráját, amiben sajnos kedvenc szériánk nem kapott helyett. "Kedden 21 órától a Castle 3. szezonjának friss részeit követhetik a nézők, majd 22 órától a Döglött akták 6. évadát sugározza tovább a csatorna." - írja az Rtl közleményében, amiből kiderült, hogy a keddi 21 órai kezdettel nem A mentalista hanem a Castle lesz látható. Az őszi műsorstruktúra augusztus 21-től kezdődik, ami annyit jelent, hogy A mentalista 4. évadából mindössze 10 rész kerül a képernyőkre, és, hogy egy újabb fél vagy egy évet kell várnunk arra, hogy láthassuk újra Patrick Jane-t és a csapatot nyomozni. Természetesen nagyon dühösek lehetünk, és remélem majd az Rtl is az lesz mikor látja, hogy a keddi műsorsávban nem teljesít valami fényesen. Pedig a CBI nyomozásai mindig sok embert vonzott a tv készülékek elé, mindig stabilan tartottuk a 900 ezer 1 millió közötti nézettséget.

Tavaly ,mint emlékeztek, a Való Világ miatt szorult ki a sorozat több mint fél évre, és akkor is az évad közepén állította meg a csatorna a sugárzását. Sajnos az Rtl Klub a szokások rabja...

Az évad egyik legjobb része lesz majd az utolsó amit még most láthatunk az Rtl-en.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr694706739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása