J.J. K. 2012.06.30. 11:10

175 + 1 új tag

Az Oscar díjat alapító társaság, a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (Academy of Motion Picture Arts and Sciences), 176 új taggal bővült a tegnapi nap folyamán. A hírt most nem olvashatnátok a blogon, ha azok a személyek akik elbírálják, hogy kik kerülhetnek be ebbe a kiváltságos társaságba, nem választották volna be Simon Baker-t is eme emberek közé. De megtették és A Mentalista Patrick Jane-e bekerült a világ legnívósabb filmes elitjébe, többek közt olyan nevek mellett mint "A némafilmes"-ből ismert Jean Dujardin, vagy "A Gyűrűk Urában" Boromir karakterét eljátszó Sean Bean. A társaság elnöke Tom Sherak így nyilatkozott az újoncokról: "Ezek a filmszakmában dolgozó szakemberek mind a legtehetségesebb, legszenvedélyesebb közreműködői iparágunknak".

Gratulálunk Simon!

A kép közepén Simon, a jobb oldalán pedig Kevin Spacey akivel nem csak a "Szigorúan bizalmas"-ban hanem a Krízispontban is szerepeltek együtt...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr874620470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása