4 évad után valószínűleg kicsit többet tudunk meg Red John-ról mint eddig, állítja Bruno Heller. A Tv Guide cikke Németh Réka fordításában, a tovább mögött...church.JPG

Patrick Jane felállított egy bonyolult csapdát Red John-nak, családja gyilkosának, de a dolog a visszájára fordult, amikor a szövetségiek közbeléptek és véletlenül megölték a CBI főnökét, Luther Wainwright-ot. Bruno Heller, vezető producer esküszik, hogy ez egy folyamat része, köszönhetően annak, hogy elfogták Red John bűntársát, Lorelei Martins-t. – Ennek segítségével Jane és a CBI fontos és konkrét dolgokat fog megtudni Red John-ról a következő évadban – mondja Heller.

- Lesz egy nagy adag információ – hogy dolgozik, kik vannak vele, és kik ellene, és hogy mi az igazi célja. Hogy hunyhatunk szemet Jane egyre fokozódó törvényellenessége felett, főleg miután eltemetett egy embert élve? – Múlt évben úgy búcsúzott, hogy hidegvérrel lelőtt egy férfit a bevásárlóközpontban – mondja Heller. – A vonzereje és a képességei segítségével biztosan ezen is túl lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr264597732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása