A színésznő férje és középiskolai szerelme között őrlődik. A probléma oka a házastársak ellaposodott érzelmi viszonya. Mielőtt a Tunney-rajongók a szívükhöz kapnának, eláruljuk, a krízis nem Robin valós életében alakult ki, hanem a celluloidon. A hollywoodreporter.com cikkje az rtl fordításában...

Egy romantikus vígjátékhoz, a See Girl Run-hoz választották főhősnek A mentalista nyomozóját, ő alakítja Emmie-t, a fiatal, férjes asszonyt, aki unalmas házassága elől fantáziákba menekül. A fantázia alanya pedig nem más, mint gimis szerelme, Jason (Adam Scott). Az egykori turbékoló pár soha nem mondta ki a szakítást és Emmie-nek rögeszméjévé válik azon rágódni, vajon hogyan alakult volna az élete, ha nem aktuális férje, Graham (Josh Hamilton), hanem Jason mellett ébredne reggelente.

Robin Tunney-t ritkán látni romantikus szerepekben, sokkal inkább realista nőket alakít, akik nem az érzelmeken morfondíroznak, hanem nyomoznak vagy épp az ördög elől menekülnek. Az inkább krimi-thriller műfajában gyakorlott Tunney a See Girl Run-ban a szerelmen és a múlt döntésein mereng, miközben visszatér abba a kisvárosba, ahol gyerekkorát töltötte. A színésznő szerint ez a film mindent magában foglal, mely a felnőtté válással, az életünk nagy kérdéseivel foglalkozik. A romantikus mozit a most zajló Cannesi filmfesztiválon is bemutatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr84547257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása