• Minap a Deadline-on megjelent egy cikk ami szerint A Mentalista csütörtökről átkerül vasárnapra mert a CBS az új sorozatokat akar adni, egy pár perce pedig a SpoilerTV megosztotta a CBS 2012/2013-as programtervét ami szerint tényleg átkerültünk, mégpedig a kaszát kapó CSI: Miami helyére amit nagyon sajnálok, hogy vége lett. R.I.P. Horatio.
  • Robin Tunney főszereplésével 1-2 hónapja elkészült "See Girl Run" című film minden bizonnyal a Cannesi filmfesztiválon is megmutathatja magát, amihez sok sikert kívánunk!
  • Simon az előző héten Párizsban járt és a pihenés mellett azért a rajongókra is szánt időt, egy közönségtalálkozó keretében, amiről készül egy pár videó is...

https://www.youtube.com/watch?v=UwHV_r9Mq94

https://www.youtube.com/watch?v=-9C6zf0C-ws

  • Már csak egy nap az évadzáróig, ennek örömére a CBS is kiadott egy új promót, én pedig linkelem a még nem látott werk fotókat: Amanda Righettitől egy  , Karl Sonnenbergtől egy, kettő , és Tim Kangtől még egy. Ja és az új promó!

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr154517870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása