A sorozat főszereplői "állandó munkájuk" mellett azért nem csak otthon henyélnek és süttetik magukat a napon, hanem forgatnak, forgatnak és csak forgatnak. Simon Baker nemrég a "Krízispontban" (Margin Call) című drámában tűnt fel a mozivásznon, de Robin Tunney-ről és Amanda Righettiről sem felejtkezzünk el, hisz ők is új alkotással rukkoltak elő...

A képen Robin Tunney (Lisbon) furikázik épp valahova új filmjében a "See Girl Run" -ban, ahol  egy 30-as nőt játszik tömérdek problémával. Robin ebben a filmben egy teljes más karaktert alakít mint a Mentalistában, a kiegyensúlyozott és határozott Lisbon alak, most egy kicsit depressziós és helyenként bolondnak tűnik.

A hölgyeket előre véve a sorban következik Amanda Righetti (Van Pelt), aki új filmjében a "Shadow of Fear"-ben, akár csak Robin, ő is a főszerepet játssza. Amandának ez talán az első főszerepe. A film nagy része egy kávézóban játszódik, Amanda mellett pedig a középpontban egy skizofrén fiú lesz. A cím érdekessége még, hogy ez alatt a cím alatt Robin Tunney szereplet már egy 2004-es krimiben.

Tim Kang (Cho) és Owain Yeoman (Rigsby) mostanában nem jegyzett új filmet, viszont említést érdemel a főleg mentalista készítők által kreált rövidfilm a "Mindfield". A főszerepben Leslie Hope, mi úgy ismerhetjük, hogy Kristina Fry, valamint a készítők között van még Nina Corrado (rendező) aki szintén a mentalista egyik rendezője, Chris Long aki mind a sorozatban mind itt executive producer, és végül Blake Neely aki mind két produkció zenéjét szerezte.

A végére Simon-t hagytam, ő egy új projektet már befejezett (Krízispont), most viszont újba kezdett, az "I Give It a Year" című komédiával ami várhatóan 2013-ban lesz látható a tengerentúlon...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr434384967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása