Simon Baker interjú a 4x12 előtt!

Patrick Jane az elmúlt epizódokban azért küzd, hogy megmaradjon az esze. Mivel Red John még mindig a képben van, az özvegynek egyre nehezebb döntéseket hoznia, hogy megtartsa a titkát-ahogy azt már bizonyította-, amit eddig csak Lisbonnal osztott meg. De Simon Baker kimondottan élvezi, hogy Jane sötétebb részeit formálhatja meg.
- Mindig nehéz egy olyan karaktert megformálni, akinek sorozata egy évnél tovább, vagy akár évekig van műsoron. Ez már a negyedik évad, és mindig várom az olyan érdekes és más dolgokat, amiket belevihetek a szereplő játszásába – nyilatkozott Baker, aki az EW-nek beszélt az évad hátralévő részéről, és a mai esti epizódból adott egy klipet. – És ha a rendezők képesek ilyen különös ösvényekre és utakra terelni Patrickot, az számomra meglehetősen felfrissítő.

És annak a több mint 14 millió embernek is felfrissítő, akik minden héten nézik a sorozatot. – Kicsit több van így a sorozatban, hogy itt van egy fickó, aki szerethető és együttérző, de lassan megmutatja a sötét oldalát, ami kevésbé együttérző, így izgalmas utazás elé néznek a nézők.

Bár a ma esti epizód nem éppen Jane problémáival fog foglalkozni, hanem egy sokkal komolyabb dologgal: a CBI nyomoz a maffia egy tagjának fiának halálával kapcsolatban. És bár Baker állítása szerint azokat az epizódokat kedveli a legjobban, amikben nagy fordulatok vannak, így nyilatkozott: - Néha érdekes, ha Jane egy olyan világba csöppen bele, amihez mi nem vagyunk hozzászokva. Jó látni a karaktert ezen az idegen helyen.

Az EW.com alapján Németh Réka

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr913740422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása