A 4. évad 13. része a „Red is The New Black” címet kapta. A részt írta Eoghan Mahony, és rendezte Tom Verica.
Van egy mellékszereplője ennek az epizódnak: Junior Acosta, aki egy rendezvényszervező, és aki most a divat világában fog fontos szerepet játszani.

Bármi A Mentalistával kapcsolatban? Olyan hosszú ideje nem kaptunk semmi információt azzal kapcsolatban, hogy ez az évad milyen irányban folytatódik majd.

Nem biztos, hogy ez az apró spoiler arról fog főként szólni, hogy miről szól majd ez az évad, de ez is valami… úgyhogy fogadd azt, amit kapsz! Egy következő epizódban Simon Baker és csapata egy rendkívül veszélyes, és sötét világba fog belépni: a divat világába. Aggódunk, hogy hogy fog Jane azokkal a modellekkel foglalkozni; és hogy koncentrálhat a fontos adatokra, miközben minden olyan… nos… minden olyan hamis?

Fordította Németh Réka

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr343406229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása