Jane-t váratlanul felhívja sógora, hogy segítségre lenne szüksége, majd elvezeti egy holttesthez...

Tegnap újra nyomozott a mentalista. Ebben az epizódban sógora keveri bajba Jane-t, pontosabban egy gyilkosság helyszínére navigálja, majd a rendőrség őt találja a helyszínen a gyilkos fegyverrel a kezében.

A rendőrség után megérkezik a CBI és Jane-ről lekerül a bilincs. A  folytatásban a sógor után kutatnak de őt nem sikerül egyhamar megtalálni. A sógort végül megtalálja Jane, majd mikor már a rendőrség is az ajtón kopogtat, mindketten megszöknek. A cirkuszhoz közeli házban mennek és egy tervet eszelnek ki. Ezután természetesen megérkezik Lisbon, és Danny-t (a sógor) átadják a helyi erőknek, majd Jane segítségével, Danny újból megszökik. 

A fináléban irány az áldozat felesége, és Danny és Jane egy régi trükkel lebuktatja a gyilkost, majd közben előkerül a 200 000 dolláros szoborka is.

Egy nagyon izgalmas részt láthattunk tegnap este, bár mondhatni a Castle lehetett volna inkább 16 karikás mint a mentalista. A sorozat jövőhéten folytatódik amiben feltűnik az elrabolt Kristina Fry is...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr573103410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása