J.J. K. 2013.01.07. 17:56

Hétfői friss

  • Beszámoltunk, hogy az 5x14-ben feltűnik majd Rob Benedict, a TvLine szerint pedig Zuleikha Robinson, a Homeland színésznője is csatlakozott a rész stábjához. Az epizódban egy tudóst, Dr. simon-baker-surfing-in-sydney-01.jpgSonia Kiddet fogja alakítani, aki persze majd szembe kerül Jane-nel, azok után, hogy az egyik diákját meggyilkolják. Van még egy másik vendégszereplőnk is: Judy Evans aki 3 részre ugrik be a sorozatba. Egy szenátort alakít - "Egy kis szerepről van szó" - fogalmazott a Twitter oldalán, s hozzátette, hogy nagyon élvezte a forgatást. 
  • Simon (ahogy a képen látjátok) December 30-án  kapták lencsevégre Sydneyben, gyerekeivel, szörfözés közben. A képre kattintva nyílik a galéria! 
  • Az egyik Amerikai rajongó oldal kiírt egy szavazást, amiben arra voltak kíváncsiak, hogy nekünk, rajongóknak melyik volt az eddigi kedvenc részünk az 5. évadban. A győztes az 5x02 ("Devil's Cherry") lett amiben Jane halott lánya borzolta a kedélyeket, a második helyezett az 5x07 ("If It Bleeds, It Leads") a harmadik helyezett pedig az 5x08 "Red Sails In The Sunset", amiben mint tudjuk Lorelei lett megszöktetve a szövetségi börtönből. Jane által...

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr605003619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása