A TV Guide készített legutóbbi számában interjút Simon Bakerrel, a téma pedig más nem is lehetett mint az 5. évad és a gyilkos akit még senkinek sem sikerült elkapnia. Az 4 évad végén Vegasban nagy lehetőség nyílt arra, hogy végre a rendőrség kezére kerüljön, de Jane újabb kis magánakciója kudarcba fulladt. Azonban Patrick Jane nem adta fel, Simon most ismerteti a "B" tervét.

janeinmotel.JPG

Kezd úgy látszani, hogy Red John kezd kiszállni Jane játékából. Nem gondolod, hogy kicsit kedvét vesztette?

Vegasban nem úgy sikerültek a dolgok mint ahogy Jane remélte, - mondja Baker - de elfogott egy nagyhalat, Red John társát, Lorelei-t. Ő eltudja vezetni Red John-hoz, de nagyon sokat kell tennie, hogy a CBI-nál maradjon. Jane nagy akadályokkal néz most szembe...

Lehet, hogy Lorelei csak az egész csapattal játszadozik? Lesz olyan információja amiben bízni is lehet? 

Lorelei időnként nagyon fél, de Jane tud rá hatni, mivel baráti lélek az emberekkel. Jane és Lorelei egy hullámhosszon vannak, és sikerül megérteniük egymást, megvan köztük a kémia.

Szomorú, hogy Jane úgymond bánat miatti nőtlensége miatt feküdt le Lorelei-al. Vagy szerinted tényleg táplált iránta érzelmeket?

Jane egy magányos fickó, akit elkerült a szerelem, és a szex mióta feleség meghalt, de lehet, hogy vannak valódi érzelmei Lorelei felé. Az igazság egyre jobban látható lesz majd, ahogy a történet szépen kibontakozik. 

Mindannyian tudjuk, hogy Lisbon érez valamit Jane iránt. Nem fog kiborulni, mikor rájön Jane és Lorelei afférjára? 

Ez egy érdekes kapcsolat kezdődik majd el a három karakter között, és ezt Robin Tunney nagyon jól játssza el. Lisbon-nak egy kicsit fájni fog, és emellett félni is fog, hogy Jane teljesen elveszti a fejét. Szeretek a középpontjába lenni ennek! (Nevet) - és Simon még hozzáteszi - Nagyon élvezem ezt az évadot...

/A fordítás jogvédelem alatt áll, engedély nélkül ne másold!/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr994794680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása