Előkerült egy extra videó a 4. évad DVD-jéről, amiben sok érdekesség kiderül a csapat nyomozói módszereiről: ez valóság vagy csak fikció?

A CBS Mentalista c. sorozatában Patrick Jane elég egyedi módon segít a FBI-nak elkapni a bűnözőket. De mégis mennyire valóságos a történet? Úgy tűnik, eléggé... Ahogy a videóban is látszik (ami egyébként a Mentalista 4. évadának dvd-jéről néhány extra dolog közül való), számos ügynök elmondja, hogy az epizódok azért tele vannak Patrick Jane valódi életével is. A videóban az ügynökök elmondják, hogy Patrick Jane nyomozása igenis hasonlít a valódi ügyekhez. Megemlítik még, hogy a megoldás mindig egy váratlan pillanatban, egy váratlan dolog kapcsán jön létre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr544790657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása