A TVLine-Bruno Heller duó igen erős, most is az 5. évadról, és a 100. részről tártak fel néhány érdekességet. Érdemes tovább olvasni...

Ami előzőleg történt... | Jane a végletekig elment azért, hogy közel kerüljön Red John-hoz, de a CBI a végén csak segítőjét Lorelei-t tudták kézre keríteni.

1x01-Pilot-the-mentalist-21894816-960-540.jpg

Patrick Jane a sorozat első részében. A 100. epizódban a CBI-al való első találkozását is megfigyelhetjük majd

Hamarosan | A CBI és az FBI (beleértve az új ügynököket akiket Polly Walker és Ivan Sergei játszik majd) csatázni fog Lorelei őrizetéért, és Jane pedig nem fogja engedi hogy elvigyék. A parancs abból áll, hogy információkat szerezzenek, ám Jane " túl fogja lépni a határokat amit Lisbon szabott neki" - mondja Bruno Heller. "Nagyon komoly konfliktus alakul majd Jane és Lisbon között emiatt. Most, hogy egy ilyen közeli kapcsolata van Red John-nal Lorelei-n keresztül, nem fogja elengedni". Ez jó hír a nézőknek, akiket frusztrált a ravasz, elfoghatatlan figura, ecseteli Bruno Heller. "Jane nagyon nagyon közel kerül ahhoz, hogy megértse ki is Red John, és hogyan kapja el".

A TVLine bónusz spoilere | A CBS drámája valami nagyon különlegeset tervez a közelgő 100. epizódra, ami fel fogja tárni, hogy "mi is történ mikor Jane évekkel ezelőtt csatlakozott a CBI-hoz" meséli Heller. "Úgy néz ki ez mint Pókember és Batman eredete. Látjuk Jane-t azután nem sokkal, hogy a felesége és a lány meghalt, valamint mikor először találkozik a csapattal. Nagyszerű epizód lesz!" 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-mentalist.blog.hu/api/trackback/id/tr714761759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása